Sekasikiö 42-76

Ilmoita omasi tai naapurin rintamamiestalo-projekti. Laita myös linkki kuviin tai kotisivulle mikäli sellaiset on.

Sekasikiö 42-76

ViestiKirjoittaja Rh- päivämäärä Ke Huhti 04, 2018 20:21

Eli tuota, tuli ostettua tämmöinen yksikerroksinen "rintamamiestalo", alkuperäinen hirsirunko on kasattu 42-44, remontoitu sen jälkeen, remontit lyöty paperiin 76.

Muutamia kysymyksiä mielessä, joten kyselläämpä:

Painovoimainen ilmastointi, ja se että ilma vaihtuu hiukan liian hyvin.
Suurimmassa osassa ikkunoista ei ollut mitään tiivisteitä, lattian oikaisuvalua tehdessä samalla huomattiin että sisäpuolelle tehty 50mm lisälämmöneristys on tehty vanhan lattiamaton päälle ja sen välistä veti.
Matosta pääsi eroon repimällä, mahdolliset vetopaikat tiivistettiin, lattian oikaisuvalu ja laminaatti, listojen kanssa veto loppui kokonaan, ja lattiat alkoivat jo tuntua lämpimältä.

Mutta, kuinka tiiviin tästä uskaltaa tehdä?

Lattialämmityksen jakotukki, siitä puuttuu termostaatti? Päällimmäisessä tukissa on kolme valkeeta nuppia, alemmassa, paluu tukissa on jokaiselle virtausmittari.
Lattialämmön tukkia joutuu ruuvailemaan ulkolämpötilan mukaan, sekä jos patterikiertoon ei mene virtausta, lattiat lämpenee lisää.

Ö-polttimen ympäriltä puuttuu kaikki sulkuventtiilit, ne oli tarkoitus keväällä lisätä putkimiehen toimesta, joten onko ideaa samalla laittaa lattialämmölle oma Ouman ja shuntti vai kuinka?

Tässä jahka kerkeää, ö-polttimeen oli tarkoitus lisätä myös käyttötuntimittari sekä vaihtaa kaksiputki järjestelmä yksiputkiseen, paluuputki siihen pönikkään.

Keväällä oli tarkoitus myös välikattoon puhaltaa puhallusvillat, suosituksia paksuudesta näin Kuopion yläpuolelle? Jätänkö vanhat palavillat alle vai otanko pois?

Tämmöstä.
Rh-
Uusi jäsen
 
Viestit: 3
Liittynyt: Ti Joulu 19, 2017 23:38
Paikkakunta: Siilinjärvi

Palaa alueelle Projektit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 5 vierailijaa