Positiiviset 'osio'

Tänne voit jättää erittäin tervetulleita ideoita foorumin ja koko sivuston kehittämiseksi. Heitä ajatuksella.

Positiiviset 'osio'

ViestiKirjoittaja kappalainen päivämäärä Su Elo 21, 2011 12:24

Masentuneena selailin nettiä ja eksyin taas jälleen henkireikä osioon....Ja kun masentunut lukee muiden ongelmia, se ei ainakaan paranna....kunnes:
http://www.rintamamiestalo.fi/viewtopic.php?f=22&t=13302
Luin kyseisen aloituksen. Hekottelin hetken, sain virtaa ja moottori käynnistyi , kengät jalkaan ja ulkovuoraus kuntoon. Muutoin olisi homma venynyt.
Olisi paikallaan lukea, 'positiiviset jutut'-osastoa, tai hauskat jutut osiota.

Menisikö se niin, että kun menee hyvin, pitää lukea pahempia juttuja, niin pysyy jalat maassa ja kun menee huonommin, pitää lukea paremmista asioista, että muistuu se valoisampikin hetki.
Se on usein ihmisellä pienestä kiinni.

Olen huomannut, että ihmiset ovat internetin perusteella melko negatiivisia. Kun lukee facebookkia, asiat ovat usein negatiivisia, kun lukee uutisia, sieltä ei tahdo löytyä mitään kivaa, kun lukee forumeita, siellä on pelkkiä ongelmia. Mikä estää rintamamiestalo foorumia olemasta hieman sosiaalisempi. Kai sitä rintamamiestaloonkin paistaa aurinko joskus.
Henkireikä on hyvä purkautumiskeino, mutta ei niitä passaa lukea, jos sinne kirjoittaa. Sinne kirjoittamisen jälkeen pitäisi itseasiassa ohjautua suoraan positiivisempaan osioon.
Ymmärrän, ettei asialla ole mitään tekemistä rtm-talon kanssa, vai onko sittenkin. kumpi hallitsee, ihminen taloa vai talo ihmistä?
Noh menee filosofiaksi, paree lopettaa...

Syksy vesineen tulee ja monella kiire, se luo stressiä.
Matka rintamamiestalon ympäri kestää kauemmin kuin maailmanympärysmatka - Elämys sekin.
(Pahoittelen jatkuvia kirjoitusvirheitäni.)
kappalainen
Jäsen
Jäsen
 
Viestit: 1226
Liittynyt: Su Elo 08, 2010 23:12
Paikkakunta: Lounais-häme

Re: Positiiviset 'osio'

ViestiKirjoittaja talo52 päivämäärä Ma Elo 22, 2011 13:33

Erittäin hyvä idea. viini
talo52
Jäsen
Jäsen
 
Viestit: 221
Liittynyt: To Huhti 19, 2007 23:21
Paikkakunta: Lohja

Re: Positiiviset 'osio'

ViestiKirjoittaja Aurinkopallo päivämäärä To Elo 23, 2012 12:02

Oon samaa mieltä kummanki kaa ja luulen jotta kaikenlainen marmatus on vaan imuri joka imee ja masentaa lukijaa. Rallatellen vaan eteenpäin ja hyvä tulee. Tämmössen talorahnuksen kanssa kommunikointi on vähä niinkuin veistoksen tekoa, määrättyyn poisteeseen asti se on suunnittelua ja sen jälkeen monotoonista työtä. Sitten jossain vaiheessa huomaa että projekti on edistyny halutusti ja siitä saa semmosia kiksejä jotta ei muuta kuin eteenpäin. Luulen jotta usein RMT- puuhastelija laittaa itselleen liian kiireisen aikataulun joka taas johtaa suohon. Vaan hilla-aika saapuu ennemmin tai kuiteskin jossain vaiheessa, joten hymyssä suin. Isoisävainaa tapasi sanoa taloja,veneitä mitä lie puuhastellessaan jotta "kuule, nää on vaan väliaikaisia." Siinä ne olleet väliaikaisia viimeiset 50 vuotta ja hyvin pyyhkii. Hymyssä suin myötätuulessa ja turha pingotus pois, se vaan syö energiat.

"Paikka paikan päällä,markka markan päällä."
Aurinkopallo
Jäsen
Jäsen
 
Viestit: 34
Liittynyt: Pe Huhti 06, 2012 22:05
Paikkakunta: Vihti

Re: Positiiviset 'osio'

ViestiKirjoittaja jokihuoko päivämäärä To Elo 23, 2012 12:11

Juicekin sen osuvasti sanan säilällä sivalsi:
"Ilo irti ja hymyä huuleen, vaikka virtsaatkin vastatuuleen."

Ja tieteellistä tutkimusta vielä aiheesta:
http://www.tekniikkatalous.fi/innovaati ... -23082012&

:-D
"The harder you try, the dumber you look."
jokihuoko
Jäsen
Jäsen
 
Viestit: 333
Liittynyt: Ke Syys 28, 2011 16:39
Paikkakunta: Karjalohja

Re: Positiiviset 'osio'

ViestiKirjoittaja Kuvaja päivämäärä To Elo 23, 2012 13:10

Värkkäsin viemäröinnin kanssa. Tutuistuin uuten rautaviemärin osaan, joka ei ollut yhteensopiva minkään putken kanssa jonka tiedän. Tässä kun asutaan ja vettäkin olis kiva käyttää, päädyin ratkaisuun, jossa työnsin uuden putken tiiviisti vanhan sisään. Vaan vedellä on notkea selkä ja taito kulkea vastavirtaan. Toisin sanoen liitos tihkui vettä kellarin lattialle. Ei paljon, mutta riittävästi. Muutaman illan pähkäilin, että mitä nyt. Pohdin, että muuta syytä tuolle vastavirtaan uimiselle ei voi olla kuin tukos uuden putken ja kaivon välillä. Eilen sitten hommasin rassin ja hoonasin kahden metrin pätkän putkea. Ja avot! nyt vesi virtaa toivottuun suuntaan. Ja taas näyttää valoisalta.

Ja "positiivista" näissä vanhoissa taloissa on (jos jaksaa pysyä positiivisena) se, että kokoajan oppii uutta. Tämänkin harrastuksen myötä tutustuu uusiin ihmisiin ja ..... niin, ei tartte asua leegotalossa, joista näkee jo ulkopuolelta, mitä on sisällä pintamateriaalit, oviaukkojen koko, huoneiden sijoittelum ym. Rintamamiestalo itsessään on jo erikoinen sarjatyönä valmistettu yksilöllinen talo.

Oliko tämä nyt niin positiivista, mutta yritin kuitenkin. Niin ja nämä talot opettavat monenlaisia hyveitä, kuten kärsivällisyys. :mrgreen:
Kuvaja
Jäsen
Jäsen
 
Viestit: 696
Liittynyt: To Syys 09, 2010 21:27
Paikkakunta: Mäntsälä/Kemijärvi

Re: Positiiviset 'osio'

ViestiKirjoittaja Norppa72 päivämäärä To Elo 23, 2012 18:00

Kuvaja kirjoitti:Ja "positiivista" näissä vanhoissa taloissa on (jos jaksaa pysyä positiivisena) se, että kokoajan oppii uutta. Tämänkin harrastuksen myötä tutustuu uusiin ihmisiin ja ..... niin, ei tartte asua leegotalossa, joista näkee jo ulkopuolelta, mitä on sisällä pintamateriaalit, oviaukkojen koko, huoneiden sijoittelum ym. Rintamamiestalo itsessään on jo erikoinen sarjatyönä valmistettu yksilöllinen talo.

Oliko tämä nyt niin positiivista, mutta yritin kuitenkin. Niin ja nämä talot opettavat monenlaisia hyveitä, kuten kärsivällisyys. :mrgreen:


Oli se, koska itseä alkoi naurattaa tuossa "oviaukkojen koko" kohdassa, koska ollaan jo 1,5 vuotta pohdittu,että voikohan alakerrassa olevaa oviaukkoa hieman suurentaa vai meneeköhän siellä joku tukipalkki..ja siihen liittyy kaikki ympärillä oleva, eikä viittis "turhaan avata" mutta pakkohan se varmaan on mutta siis elämän peruskysymyksille; kuten juuri oviaukkojen koolle, voi kyllä nauraakin, koska eivät ne sitten ole maailman isompia murheita ja onhan se hienoa kun oppii aikuisena tekemään uusia asioita. :-)
" Kun itse tekee, niin sen näköistä siitä sitten tulee. " http://harrastelijatharjulla.blogspot.com/
Norppa72
Jäsen
Jäsen
 
Viestit: 296
Liittynyt: To Marras 25, 2010 21:30
Paikkakunta: Lohja
Paikkakunta: Lohja


Palaa alueelle Terveiset ylläpidolle

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa