Hometalo taas myynnissä... hmm

Jokaiselta rintamamiestalon omistajalta on varmasti monesti kysytty: "Löytyikö yllätyksiä". Vanhat talot saattavat joskus todellakin kätkeä sisäänsä niin iloisia kuin surullisiakin yllätyksiä. Remontoidessa niihin sitten törmää.

Hometalo taas myynnissä... hmm

ViestiKirjoittaja RemppaaKangasalla päivämäärä To Touko 27, 2021 14:41

Ostimme jokunen vuosi sitten "uutta vastaavaan kuntoon remontoidun" rintamamiestalon, joka oli viimeisen päälle hienoksi tehty. Luotimme myyjään niin vankasti, ettei "turhaan" haluttu maksaa kuntotarkastuksesta. No, homettahan siellä sitten oli ja paljastui todella suuria puutteita ja virheitä erinäisissä asioissa miten taloa oli remontoitu. Ja myyjä oli siis yritys, joka on erikoistunut tällaisiin kohteisiin. Ostavat talon, remppaavat ja myyvät. No, saimme sitten loppuviimeksi kaupan purun tehtyä. Pari vuotta myöhemmin "virheet korjattuaan" myivät sen uudelle omistajalle. No, he saivat myös kaupan purun samasta talosta tehtyä. Nyt näytti kyseinen talo taas olevan netissä myynnissä... kauankohan tätä kierrettä jatkuu...
Mutta jos jotain tästä on oppinut, niin kannattaa tosiaan teettää aina kuntotutkimus ennen talokauppaa, vaikka olisi kuinka hienoksi talo vasta rempattu ja vaikka kuka olisi myyjäosapuolena.
RemppaaKangasalla
Uusi jäsen
 
Viestit: 5
Liittynyt: Ti Heinä 30, 2019 23:03
Paikkakunta: Kangasala

Palaa alueelle Tuliko yllätyksiä...

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa