Byggmaxin kotitarvelaaseri on iha hyvä

Ajatuksena kertoa mm. "järkevän" hintaisista tuotteista ja vinkeistä niiden hankintaan. Keskustelua myös tarjouksista ja käytetyn tavaran myyntipisteistä ja kierrätyskeskuksista.

Byggmaxin kotitarvelaaseri on iha hyvä

ViestiKirjoittaja PetteriKivimäki päivämäärä Pe Kesä 05, 2015 17:42

Rakennan alakerran lattioita uudestaan, lahovaurio on korjattu, lattiat suoristettu, purujen päälle lisätty 50 mm. ekovillalevy ja kelpo paperoinnit.

Pariovet levällään on alakerralla pituutta noin 9 m., joten lattioiden suoristamisessa päädyin tulokseen, että laaseri olis tarpeen. Ajattelin ensin vuokrata, mutta Cramon koneet oli liian tuhteja, joten Byggmaxista ohiajaessani päätin kysyä sieltä. Heillä oli hyllyssä peruslaaseri hintaan 79,98€, joten päätin ottaa riskin ja kokeilla. Heti kärkeen tuli myönteinen ylläri, kun tuote olikin poistotuote ja hinta oli laskenut -50%;
https://www.byggmax.fi/tyokalutt/tyokal ... xl2-p28411

Tuohon hintaan ihan mainio peruslaaseri! Tarkistin vatulointipassilla vielä tekeleeni ja suoraa tuloo.
Jumalauta, saunan takana on tilaa!
Ensi kesänä teen sinne kasvimaan.
Käyttäjän avatar
PetteriKivimäki
Jäsen
Jäsen
 
Viestit: 2045
Liittynyt: To Touko 17, 2007 11:32
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: Byggmaxin kotitarvelaaseri on iha hyvä

ViestiKirjoittaja Järveläinen päivämäärä La Kesä 06, 2015 11:49

Toisenkinlaista laseria on edullisesti tarjolla:
Ämpyilin laseretäisyysmittarin ostoa ja kävin Clas Ohlsonilla hypistelemässä Leicaa. Vieresssä osui silmiin Stanley TLM 65 -lasereräisyysmittari kanta-asiakastarjouksessa 25 e, norm. 49,95 e tai jotain sinne päin. Vaikka Stanley on sekä mittausetäisyydeltään (20 m), tarkkuudeltaan (±3 mm) että toiminnoiltaan reilusti Leicaa vaatimattomampi, niin en pystynyt perustelemaan itselleni yli 150 euron hintaeroa. Tuo lähti mukaan ja näyttää ajavan asiansa. Tuohon hintaan varsin suositeltava ostos. Jostain syystä sitä ei näy CO:n verkkokaupassa, mutta ainakin Tampereen keskustan myymälässä niitä oli muutama hyllyssä. Ja se Leica oli tuttuun Ohlsonin tapaan kaupassa kalliimpi kuin verkkosivuilla.
Itse kun tekee, niin saa juuri sellaisen kuin sattuu tulemaan.
Järveläinen
Jäsen
Jäsen
 
Viestit: 105
Liittynyt: Pe Maalis 29, 2013 19:46
Paikkakunta: Pirkanmaa


Palaa alueelle Hankintavinkit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa