Ulkoporeallas kokemuksia

Keskustelua otsikon mukaisesti

Ulkoporeallas kokemuksia

ViestiKirjoittaja Klippan päivämäärä Su Kesä 02, 2019 23:21

Tervehdys,

onko jollakulla kokemuksia ulkoporealtaasta? Malli, suodatusjärjestelmä ja tehot? Meille haussa 5-6 hengelle ulkoporeallas ja Spadealers, Megaspa, Nordpool, Cello ja Novitek nyt tarkemmassa syynissä, Drop jätettiin nyt pois. Edellä mainituissa tuntuu olevan ihan pätevät eristeet ja tekniikka mutta kokemuksia hankala löytää. :-D
Klippan
Jäsen
Jäsen
 
Viestit: 57
Liittynyt: Ti Maalis 01, 2016 14:39
Paikkakunta: L-S

Re: Ulkoporeallas kokemuksia

ViestiKirjoittaja juha1 päivämäärä Ti Kesä 04, 2019 7:34

kaverilla novitek ja tuntuu tykkäävän kun siellä istuu harva se ilta. hintaahan sillä oli ja tablettia nakkaa veden sekaan, niin pysyy puhtaana. muutaman kk välein veden vaihto. paperisuodattimet pesee viikon tai kahden välein, muistelen. käytössä kesät ja talvet. sen tuttu oli laskenut että menisi sähköä 800e vuodessa omassa porealtaassa, en tiedä pitääkö paikkaansa. eteläsuomessa on kuitenkin eli ei ole ihan meidän pakkasia sielläpäin.

on tuossakin varmaan ainakin neljälle tehty tilat, mutta pari kolme minusta maksimi jos mukavasti haluaa istua. ja muotoillut penkit, niin se ei tosiaankaan ole lapsille tehty, alkaa nilkat paukkumaan jos siellä ei osaa liikkua varovaisesti. minusta muotoilematon tavallinen tynnyri melkeinpä mukavampi, toki onhan ne poreet, kaiken maailman värileditvalosysteemit joskus kivat olla. kuka tykkää mistäkin.

katoshan sen päälle kannattaa tehdä, niin kansi säästy lumen painolta ja muulta sotkulta. jos ei jaksa aina olla puhdistamassa.
sen siitä saa kun ei ole rakennusmies, joutuu pähkäilemään ja kyselemään tyhmiäkin..
juha1
Jäsen
Jäsen
 
Viestit: 624
Liittynyt: La Marras 27, 2010 19:17
Paikkakunta: kemistä 11km etelään...


Palaa alueelle Piha ja puutarha

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa