pimeät työttömien rakennusliikkeet.

Kokemukset kuntien ja kaupunkien rajoituksista ja määräyksistä. Toisissa kaupungeissa ei rajoituksia ole lainkaan ja joissakin hyvinkin tiukat määräykset vanhan rakennuskannan säilyttämiseksi. Kerro kokemuksesi.

Re: pimeät työttömien rakennusliikkeet.

ViestiKirjoittaja Labyrint64 päivämäärä Pe Maalis 30, 2012 11:28

Miyes kun aiemmin oli meillä sähkölaitos jonka omisti kunta. Sähkö maksettiin ja samalla sen verran yli että sähkölaitos pystyi toimiman. Tuli eu ja vapaa kilpailu. Sanottiin sähkön hinnan halpenevan. Liikelaitostettiin sähkölaitos. Nyt maksetaan sähköstä ehkä vähän mutta se sähkölaitoksen omistajien voitto pitää maksaa. Kunta on suurin omistaja ja joka vuosi kehuu kuinka pljon voittoa tuleekaan Samaan aikaan sähkön hintaa nostetaan kaikenlaisin.verukkein.

Miksei kunta voisi omistaa sähkölaitosta kokonaan ja tarjota sähköä.plusmiinus katteella? Nyt kunnallisvero maksetaan kalliisti koska joka.laskussa maksetaan valtiolle vielä alvit ja sähköverot.
Labyrint64
Jäsen
Jäsen
 
Viestit: 781
Liittynyt: Ke Elo 22, 2007 9:01
Paikkakunta: Lahti

Re: pimeät työttömien rakennusliikkeet.

ViestiKirjoittaja kappalainen päivämäärä Pe Maalis 30, 2012 11:57

Labyrint64 kirjoitti:Miyes kun aiemmin oli meillä sähkölaitos jonka omisti kunta. Sähkö maksettiin ja samalla sen verran yli että sähkölaitos pystyi toimiman. Tuli eu ja vapaa kilpailu. Sanottiin sähkön hinnan halpenevan. Liikelaitostettiin sähkölaitos. Nyt maksetaan sähköstä ehkä vähän mutta se sähkölaitoksen omistajien voitto pitää maksaa. Kunta on suurin omistaja ja joka vuosi kehuu kuinka pljon voittoa tuleekaan Samaan aikaan sähkön hintaa nostetaan kaikenlaisin.verukkein.

Miksei kunta voisi omistaa sähkölaitosta kokonaan ja tarjota sähköä.plusmiinus katteella? Nyt kunnallisvero maksetaan kalliisti koska joka.laskussa maksetaan valtiolle vielä alvit ja sähköverot.No täällä vaihtui vesilaitoksen johtaja ja hän ihmetteli monen miljoonan voiton tuloutusta, kun normaali olisi 600 000. Siltikin vaatimuksena on nostaa tuloutusta vielä tuo 600 000. Edessä on laitoksen remontointi, joten vesilaskuun tarvitsee lisätä myös nuo kulut ja sanoi että hintaa pitää siis nostaa 20%. Ihmettelin lehdessä olevia johtajan puheita voittoa vastaan. Ilmeisesti ei ole vielä provisiopalkka. Kun se tulee, hän ei ihmettele enää, vaan nosttaa ilomielin hintoja. Laskujeni mukaan vesilaskuista yli 60% koostuu sitten jo voitoista.
Yksi vesilaitos per alue kilpaileekin hyvin hinnoista. Samoin on usein jätehuolto yms.
Matka rintamamiestalon ympäri kestää kauemmin kuin maailmanympärysmatka - Elämys sekin.
(Pahoittelen jatkuvia kirjoitusvirheitäni.)
kappalainen
Jäsen
Jäsen
 
Viestit: 1226
Liittynyt: Su Elo 08, 2010 23:12
Paikkakunta: Lounais-häme

Edellinen

Palaa alueelle Rajoitukset ja määräykset rintamamiestaloa remontoidessa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron