Rekisteröityminen ja siinä käytettävät tiedot

Tiedotteita foorumin käyttäjille.

Rekisteröityminen ja siinä käytettävät tiedot

ViestiKirjoittaja Ari päivämäärä Ti Marras 12, 2013 21:20

Foorumille rekisteröitymisen hyväksyminen tehdään tällä hetkellä käsin. Tämä tarkoittaa sitä, että tarkastan rekisteröityjän olevan asiallinen, eikä spämmääjä.

Rekisteröinnin onnistuminen
Tarkastaminen tapahtuu ensisijaisesti käyttäjätunnuksen mukaan, eli tunnus Pekka, RMT1952 tai Saloset, tulee tunnistettua asiallisiksi ja hyväksyttyä.
Tunnuksen ollessa esim. PKK, M89, Jack tai MaLi, tarkastan sähköpostiosoitteen. Jos osoite viittaa suoraan Suomeen, seuraa taas hyväksyntä.
Jos tunnus ja sähköpostiosoite ei anna viitteitä asiallisesta rekisteröityjästä, tarkastan paikkakunnan. Kun paikkakunta viittaa Suomeen on taas kaikki ok.

Rekisteröinnin EPÄonnistuminen
Lähes viikottain saan postia rekisteröitymisen viiveestä. Viive johtuu yleensä siitä, että käyn listat läpi kerran tai kaksi viikossa. Toivon siis odottajalta malttia.
Mikäli viivettä on enemmän on syynä usein käyttäjän tulkinta roskapostittajaksi ja poisto kymmenien muiden spämmääjien joukossa. Milloin näin käytännössä käy: käyttäjä valitsee tunnukseksi esim. xpookl, dydh6o, Xenas, babyXXX, carpinteyroda, nerbatt jne. Tälläisiä riittää kymmenittäin ja en tarkasta käyttäjästä muita tietoja, vaan poistan käyttäjän.
--------------------------------------------------------------------------------------------
Käyttäjän avatar
Ari
Admin
Admin
 
Viestit: 1095
Liittynyt: To Loka 14, 2004 12:59
Paikkakunta: Seinäjoki

Palaa alueelle Ylläpidon tiedotteet

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa