Katkot foorumilla

Talo myytävänä, peiliovet hakevat kotia tai remontista jääneet levyt.

Katkot foorumilla

ViestiKirjoittaja Ari päivämäärä To Maalis 29, 2018 10:42

Tervehdys foorumilaiset

Taas kerran on palveluntarjoaja saanut serverin henkiin. Foorumin alkuajoista saakka sivusto on ollut Anvian serverillä. Aluksi ihan kotisivupalvelimella, mutta sivuston päivittäisen kävijämäärän noustua satoihin ja sivulatausten määrän tuhansiin, siirsi Anvia sivun ja tietokannan yrityspuolelle. Suunnilleen viime vuodenvaihteeseen saakka homma on toiminut ja katkokset käytössä ovat olleet harvinaisia ja lyhyitä, kuten yrityspalveluista olettaa voikin. Nyt kun Elisa otti yrityskaupalla Anvian haltuun, niin palvelu on romahtanut, eli katkot ovat lisääntyneet ja tämä edellinenkin kesti päiviä. Ratkaisua etsitään ja toivon käyttäjiltä ymmärrystä, koska ylläpitäjänä vaikuttaminen katkoihin on mahdotonta.

Mikäli katkot jatkuvat, niin toivon, että laitatte minulle pikimmiten meiliä, sillä itse en ole sivustolla täysipäiväisesti päivystämässä.

Ari
webmaster@rintamamiestalo.fi
--------------------------------------------------------------------------------------------
Käyttäjän avatar
Ari
Admin
Admin
 
Viestit: 1096
Liittynyt: To Loka 14, 2004 12:59
Paikkakunta: Seinäjoki

Re: Katkot foorumilla

ViestiKirjoittaja Spautio päivämäärä To Maalis 29, 2018 19:59

Ei mitään ongelmaa, ainakaan täällä. Kovastihan sitä Anvian myyntiä koetettiin aikanaan vastustaa, ja ilmeisesti ihan syystäkin. Mutta tälläiset pienet forumin käyttökatkokset ovat yksinomaan tervehdyttäviä, ainakin täällä Helsingissä. Mietin samaa skenaariota hiukan laajemmalle, eli koko internetin sulkemisen vaikkapa kolmeksi päiväksi, se vasta saisikin aikaan mitä ihmeellisempiä ilmiöitä kyten live-tindereitä, ihmisten välisiä katsekontakteja, kättelyä, ja mitä muuta kummallisuutta vielä.
Spautio
Jäsen
Jäsen
 
Viestit: 1269
Liittynyt: Ma Joulu 05, 2011 10:13
Paikkakunta: Helsinki


Palaa alueelle Myynti

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa